ჰიპოქლორიტზე დაფუძნებული საბოლოო სადეზინფექციო საშუალება.
ძირითადი თვისებები:
- გამოიყენება რეზერვუარების, სისტემების და აგრეთვე ნებისმიერი გარე და შიდა ზედაპირების სადეზინფექციოდ.
- გამოიყენება კვების პროდუქტების, სასმელებისა და რძის პროდუქტების მრეწველობაში.
- ძირითადად გამოიყენება ავტომატური ზოდირებით, CIP სისტემებში.
მახასიათებლები:
- მაქსიმალურად ეკონომიური საბოლოო სადეზინფექციო საშუალება კვების მრეწველობაში გამოსაყენებლად.
- ფართო სპექტრის სადეზინფექციო საშუალება
- ძლიერი მჟანგავი მოქმედება ასევე ხელს უწყობს ლაქების მოცილებას.
- არ წარმოქმნის ქაფს და მარტივად ირეცხება.
გამოყენება:
გამოიყენეთ 0.25 - 1% w/w (250-1000პპმ არსებული ქლორინის) კონცენტრაციით, ზედაპირებიდან გამომდინარე.
ყოველთვის მთლიანად გადარეცხეთ გამოყენების შემდეგ.
არ გამოიყენოთ სპილენძის შემცველ მასალაზე და რბილ ლითონებზე, როგორიცაა: ალუმინი.
მოცულობა - 20ლ