Zoma Grill

გრილისა და კონვენციური ღუმელის მზა სარეცხი საშუალება 5L
არტიკული: 10500
35,00 ₾

Zoma Grill – არის საკვებისათვის განკუთვნილი ადგილების პერიოდულად მოვლისათვის,

ძნელად მოსაშორებელი ცხიმის ძლიერი საწმენდი საშუალება.

ძირითადი  თვისებები:

  • Zoma Grill – არის ღუმელების, გრილებისა და მაყალების ჭუჭყის მოსაშორებელი ძლიერმოქმედი ტუტეშემცველი გამწმენდი საშუალება პერიოდულად გამოყენებისთვის.
  • აშორებს ძლიერ დანახშირებულ ლაქებს. წყალში გაზავებული პროდუქტი გამოსადეგია ჩამბალი შესაწვავი ჭურჭლის გასაწმენდად.

მახასიათებლები:

  • ძლიერმოქმედ ტუტეს ამოჰყავს მეტისმეტად დანახშირებული ლაქაც კი.

  • იდეალურია ღუმელებზე, გრილებზე და მაყალებზე გამოსაყენებლად. შესაწვავი ჭურჭლის

  • გასაწმენდად კი გამოიყენება გაზავებული პროდუქტი.

  • სპრეის ქაფი მთელ მანძილზე სრულყოფს არეს და ამცირებს ნადებს.

  • მუშაობს აგრეთვე ცივ ზედაპირებზე

გამოყენება:

ღუმელების/ მაყალის გაწმენდა

  • უზრუნველყავით ზედაპირის ტემპერატურა არანაკლებ 800 C (ოპიმუმი 60- 80 0 C)

  • პირდაპირ დაასხურეთ სუფთა პროდუქტი ზედაპირზე ან მოწყობილობაზე.

  • გააჩერეთ 5-30 წთ. დამოკიდებულია ჭუჭყის ხარისხზე.

  • მოცილებული ლაქა მოწმინდეთ ჭუჭყის სახეხი ღრუბლით ან ჯაგრისით.

  • გაავლეთ სუფთა, ცხელი წყლით და გააშრეთ ჰაერზე.

  • შესაწვავი ჭურჭლის გაწმენდა

  • დაწრიტეთ ზეთი და დაკეტეთ სარქველი

  • თითქმის ზეთის ავსების დონეზე აავსეთ წყალი

  • ყოველ 10 ლიტრ წყალზე (5-10 % წ/მ) დაამატეთ 0.5-1 ლ Zoma Grill . შეამოწმეთ ზეთის

    შევსების ტევადობა

  • ჩართეთ შესაწვავი ჭურჭელი და მიიყვანეთ დუღილამდე 15– 30 წთ.

  • გაგრილებისა და დაწრეტის შემდეგ , გვერდით კედლებიდან ჩამოწმინდეთ დარჩენილი

    ნარჩენები და გაათბეთ ელემენტები ჭუჭყის სახეხი ღრუბლით ან ჯაგრისით.

  • სუფთა, ცხელი წყლით გარეცხეთ ორჯერ,და გააშრეთ ჰაერზე.

  • აკრძალულია მისი მოხმარება სპილენძი,ალუმინი და ნიკელზე

გრილის ექსტრაქტორის გაწმენდა:

  • მოხსენით გრილის ექსტრაქტორი

  • მოათავსეთ ნაწილები 50-100 მლ Zoma Grill /ლ ცხელ წყალში ( 5-10 % ხსნარი)

  • გააჩერეთ 15-60 წთ

  • გაავლეთ სუფთა წყალში და გააშრეთ ჰაერზე.

  • მოცულობა: 5ლ