ძნელად მოსაშორებელი ცხიმის ძლიერი საწმენდი საშუალება.
უზრუნველყავით ზედაპირის ტემპერატურა არანაკლებ 800 C (ოპიმუმი 60- 80 0 C)
პირდაპირ დაასხურეთ სუფთა პროდუქტი ზედაპირზე ან მოწყობილობაზე.
გააჩერეთ 5-30 წთ. დამოკიდებულია ჭუჭყის ხარისხზე.
მოცილებული ლაქა მოწმინდეთ ჭუჭყის სახეხი ღრუბლით ან ჯაგრისით.
გაავლეთ სუფთა, ცხელი წყლით და გააშრეთ ჰაერზე.
შესაწვავი ჭურჭლის გაწმენდა
დაწრიტეთ ზეთი და დაკეტეთ სარქველი
თითქმის ზეთის ავსების დონეზე აავსეთ წყალი
ყოველ 10 ლიტრ წყალზე (5-10 % წ/მ) დაამატეთ 0.5-1 ლ Zoma Grill . შეამოწმეთ ზეთის
შევსების ტევადობა
ჩართეთ შესაწვავი ჭურჭელი და მიიყვანეთ დუღილამდე 15– 30 წთ.
გაგრილებისა და დაწრეტის შემდეგ , გვერდით კედლებიდან ჩამოწმინდეთ დარჩენილი
ნარჩენები და გაათბეთ ელემენტები ჭუჭყის სახეხი ღრუბლით ან ჯაგრისით.
სუფთა, ცხელი წყლით გარეცხეთ ორჯერ,და გააშრეთ ჰაერზე.
აკრძალულია მისი მოხმარება სპილენძი,ალუმინი და ნიკელზე